Over ons

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen

Omnis jewels - karlijn

Over mij

Hey, ik ben Karlijn. Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Omnis Jewels! Ik ben Omnis Jewels begonnen met het idee dat ik een sieraad aan wil bieden dat uniek is, een sieraad waar er echt maar 1 van is. Voor het maken van de ontwerpen van mijn sieraden heb ik voornamelijk inspiratie gehaald uit de natuur, niet alleen omdat ik onwijs kan genieten van de natuur maar omdat ook daar alles uniek is. Om deze redenen word er gebruik gemaakt van echte edelstenen en daardoor is elk sieraad anders en uniek.

Over Omnis

De sieraden worden met de hand gemaakt en zijn ontworpen met liefde en passie. Om de hoogste kwaliteit te garanderen gebruiken wij voor elk sieraad 925 sterling zilver. Wij bieden dan ook 3 maanden garantie op elk product.

Onze missie is om mensen blij te maken met unieke sieraden van de beste kwaliteit die ook nog eens betaalbaar zijn. Dus, heb je een bestelling en ben je niet 100% tevreden? No hard feelings! Je kan je producten gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen. Als je ergens nog vragen over hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

We zijn pas tevreden als jij dat bent

Bij Omnis Jewels staat de klant op 1. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Om deze reden bieden we je een aantal garanties om er voor te zorgen dat je een fijne ervaring hebt. 

  • Voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Niet goed is geld terug
  • 3 maanden garantie op elk product
  • Snel antwoord op al je vragen

Dus ben je ergens niet tevreden over? Laat het ons weten en we helpen je graag.