Hoe gaat retourneren in zijn werking

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Je kunt de producten retour sturen.
Voeg bij de retourzending alsjeblieft de volgende gegevens en lees deze pagina goed door.

Naam:
Ordernummer:
Welke producten komen er retour:
Reden van retour:

Informatie over retourneren

Het geld wordt teruggestort op de rekening waarmee is betaald. Dit doen we als de producten onbeschadigd en ongebruikt weer bij ons binnen zijn. Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourzending is voor eigen kosten, en is op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg kunnen wij hier niks meer mee. Zorg dus dat de producten extra goed zijn verpakt (in een doosje, en niet in een envelop) en het liefst met Track & Trace worden verzonden.

Zodra de retourzending bij ons binnen is duurt het +/- 10 dagen voordat deze is verwerkt en het geld terug op je rekening staat. Als je originele bestelling boven de gratis verzending was en je dus geen verzendkosten hebt betaald, is het volgende van toepassing:

  • Is het bedrag van je bestelling na de retour nog steeds boven de gratis verzending, dan gebeurt er niks.
  • Is het bedrag van je bestelling na de retour onder de gratis verzending? Dan heb je geen recht op de gratis verzending meer. Het verschuldigde bedrag wordt afgetrokken van het bedrag dat naar je over wordt gemaakt.

Retouradres

Je kunt het retourpakket verzenden naar:

Omnis Jewels

Deurningerstraat 295

7514 BC Enschede

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen. Nogmaals; vergeet niet je ORDERNUMMER en je NAAM te vermelden bij je retourzending. Zonder deze informatie kunnen we je retourzending niet verwerken.