Hoe is de verzending geregeld?

Verzending

Gratis verzending boven de 75 euro.

Bestellingen boven de €75,- worden gratis verzonden in Nederland. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling automatisch een email van Omnis-jewels met je orderbevestiging. Wanneer wij je pakketje hebben ingepakt en het aan PostNL overgedragen is krijg je een mailtje waar je Track & Trace code in staat.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis, dit geldt voor werkdagen (behoudens speciale omstandigheden, denk hierbij aan drukke periodes zoals feestdagen). De verzendkosten bedragen €3,95 voor brievenbus pakketjes en €6,95 voor de grotere pakketjes.

Track en trace

Omnis-jewels verzendt altijd met Track & Trace code. Hierdoor kunnen wij altijd traceren waar je pakje is en helpen als er iets fout is gegaan. Omnis-jewels is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen bij PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

LET OP! Klopt het adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@omnis-jewels.nl. De meeste pakketjes worden namelijk direct verpakt en verzonden. Als je het op tijd doorgeeft kunnen we het foutieve adres nog aanpassen. Zodra het verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen.